2310943777 6979441776, 6980330999 Ατλαντίδος 41, Τούμπα v.profi@yahoo.gr

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

VONTSIS SERVICE
ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ
Θεσσαλονίκη | Τ:  2310 943777, 6979441776, 6980330999


 

Ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενδοδαπεδια θερμανση ονομάζουμε το σύστημα θέρμανσης στο οποίο η ενέργεια αποδίδεται στον χώρο από το δάπεδο, το οποίο θερμαίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία και αντινοβολεί θερμότητα.
Η ιδέα της θέρμανσης από το δάπεδο παρουσιάζει μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως το ότι ο χώρος θερμαίνεται ομοιόμορφα σε σταθερή θερμοκρασία χωρίς να δημιουργούνται ρεύματα αέρα όπως γίνεται σε άλλους τρόπους θέρμανσης (καλοριφέρ, fan coils, κ.λ.π.) και ότι η κατανομή της θερμοκρασίας στον χώρο είναι η καλύτερη δυνατή.

 


 

Πετρέλαιο
Εγκατάσταση & service λεβητοστασίου

Εγκατάσταση καυστήρων, πετρελαίου, αερίου και πέλλετ
Εγκατάσταση αυτονομίας, θερμομετρητών, αυτοματισμών

 


 

Αντλία θερμότητος
Οι Αντλίες Θερμότητας ονομάζονται έτσι διότι "αντλούν" θερμότητα από μία ψυχρή πηγή (εξωτερικό περιβάλλον τον χειμώνα ή ψυχόμενος χώρος το καλοκαίρι) και με τη βοήθεια ενός ψυκτικού μέσου την αποβάλλουν σε μία θερμή πηγή (θερμαινόμενος χώρος τον χειμώνα ή εξωτερικό περιβάλλον το καλοκαίρι).
Επειδή «επιβάλλουν» μία ροή θερμότητας από το ψυχρότερο προς το θερμότερο περιβάλλον , που είναι αντίθετη προς τη «φυσική ροή» θερμότητας (που είναι από το θερμότερο προς το ψυχρότερο), απαιτούν την κατανάλωση ενός μικρού ποσού ενέργειας (συνήθως ηλεκτρικής) για να συντηρήσουν τη λειτουργία τους.

 

Πηγαίνετε στο μενού "Φωτογραφίες" για να δείτε δείγματα της εργασίας μας!

 

Περιγράφουμε στον πελάτη όλες τις δυνατές επιλογές και λύσεις για την κάλυψη των αναγκών του, αναλύοντας όμως παράλληλα τα οικονομικά και ποιοτικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε επιλογής που θα κάνει ο ίδιος, από την πιο φθηνή έως την πιο ακριβή...

Άρα, ο πελάτης γνωρίζει εξ'αρχής τι ακριβώς να προσδοκά από την επιλογή του και για τι πράγμα πληρώνει...

 

***
Εξυπηρετούμε & τον νομό Θεσσαλονίκης αλλά και τους παρακείμενους νομούς